Bedrift

Dagens bedrifter har krav til tilgjengelighet, oppetid

og smart IT-infrastruktur

RealNett har i mange år levert driftskritiske løsninger til næringslivet. Som en leverandør av skreddersydde nettverks- og kommunikasjonssystemer for både små og store bedrifter forstår vi viktigheten av at slike systemer til enhver tid må være enkelt tilgjengelig for bedriften og ansatte.

 

Våre produkter vokser i takt med deg og din bedrift, og alle tjenester kan enkelt utvides ved behov. Ved å inkludere drift og vedlikehold av disse tjenestene i våre produkter jobber vi på lag med våre kunder, og har lagt til rette for en forutsigbar IT-hverdag for små- og mellomstore bedrifter.

smb|fiber er vårt bredbåndsprodukt for bedrifter med behov for en enkel tilkobling til internett med høy hastighet

pro|fiber er vårt bredbåndsprodukt som gir bedrifter 24/7 tilgang til internett ved at vi leverer 4G failover - med fri bruk - inkludert i prisen.

airfiber Trekanten1.jpg

air|link er bredbånd levert over radiolinje og er for bedrifter med behov for en enkel og rimelig tilkobling til internett, uten behov for graving

Er du interessert i våre produkter og tjenester? 

La oss ta en prat så kan vi sammen se på hva vi

kan gjøre for din bedrift?

Vi har flere tilleggstjenester som er utviklet
for å gi bedriftsledere en enklere hverdag

air|id Network

Mang en bedrift ønsker seg avanserte nettverkstjenester, men har ikke ressurser til å ha en egen ansatt, eller innleide for å håndtere det hele. Med air|id Network leverer RealNett skreddersydde nettverksløsninger hvor vi drifter og feilretter uten ekstra kostnader for deg som kunde. Alt til en fast månedlig pris. Enkelt, oversiktlig og kostnadseffektivt.

air|id Office

I tillegg til å levere bredbånd til din bedrift kan vi også tilby kontor-PC som abonnement. Det betyr at din bedrift kan sikre seg kraftige og fleksible PCer til en lav månedlig pris. Våre PCer leveres ute hos din bedrift, ferdig satt opp – og vi installerer alt av skrivere og annet utstyr slik at maskinen er klar til bruk når du logger deg på. Alle maskiner er klargjort for fjernhjelp fra vårt driftssenter. Lav inngangsbillett og gode priser gjør det oversiktlig og trygt å komme i gang.

air|id Protect

Kameraovervåkning som en del av din sikkerhet - ikke bare for de største. Med air|id Protect kan selv små bedrift få kameraovervåkning av dører, lager, containere etc. til en fornuftig pris. Bransjeledende produkter med enkelt grensesnitt gjør det enkelt å etablere ekstra sikkerhet der det trengs. Alt til en fast månedlig pris og en lav inngangsbillett.

air|id Access

Vi hjelper deg gjerne med å få kontroll på hvem som har adgang til bedriften, eller porttelefonløsning til boligkomplekset du bor i. Adgangen styres på brukernivå og lar deg bestemme hvem som har adgang til hvilke dører. Det er slutt på å bytte alle låser pga tapte nøkler. Vi lar deg enkelt fjerne og legge til nye tilganger uten fysiske inngrep. Ta full kontroll selv, eller la oss ta jobben – det er opp til deg.

RealNett leverer bredbånd med fiber og radioteknologi i Trøndelagsregionen. Med vår kompetanse innen Wifi, IP-telefoni og IT-tjenester har vi mange supplerende produkter for våre kunder.

Våre tjenester leveres både til bedrifts- og privatmarkedet.

Personvernerklæring fra RealNett

© 2015-2021 RealNett AS | All rights reserved

Kontakt oss

Epost: hei (a) realnett.no
Telefon: 73 20 52 00

Vestre Rosten 85 | 7075 TILLER


 

Orgnr: 915577784MVA

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon