OM REALNETT

RealNett er en trøndersk internettoperatør som siden 2015 har bygd eget radio- og fibernett i Trondheim, og kan levere både internett og TV-løsninger. I år bygger vi kanskje våre populære fiberprodukter i ditt område.

Vi gir deg ekte valgfrihet! Du bestemmer selv hastighet på fibernettet, og om du ønsker TV eller ikke. Vårt samarbeid med RiksTV lar deg velge og vrake i det absolutt beste innen underholdning, sport, dokumentarer og nyheter fra både inn- og utland.

Foruten å bygge eget fiberbasert nett har vi gjennom en årrekke bygd opp betydelig kompetanse på radiobasert bredbånd gjennom utbyggingen av vårt radionett air|link. Vi leverer allerede bredbånd via luft til flere hundre privat- og bedriftskunder i og rundt Trondheim.

I tillegg til internettaksess til kanskje markedets beste betingelser er vi en nytenkende og utradisjonell leverandør og hjelper ofte både velforeninger, bygdelag eller ei grend med utbygging av bredbånd. 

Foruten internettaksess har vi utviklet egne tjenester innenfor nettverksdrift, kameraovervåkning, adgangskontroll og porttelefoni, IP-telefoni og kontor PCer som abonnement som vi tilbyr våre bedriftskunder. 

Vår lokale tilhørighet gjør det enkelt å være god!

LEDERGRUPPE

Robert Estenstad

DAGLIG LEDER
TEKNISK ANSVARLIG

Christian A. Fjeseth

KUNDE- OG MARKEDSKOORDINATOR

RealNett leverer bredbånd med fiber og radioteknologi i Trøndelagsregionen. Med vår kompetanse innen Wifi, IP-telefoni og IT-tjenester har vi mange supplerende produkter for våre kunder.

Våre tjenester leveres både til bedrifts- og privatmarkedet.

Personvernerklæring fra RealNett

© 2015-2020 RealNett AS | All rights reserved

Kontakt oss

Kundesenter bedrift: service (a) realnett.no

Kundesenter privat: privat (a) realnett.no

Vestre Rosten 85 | 7075 TILLER
Telefon: 73 20 52 00


 

Orgnr: 915577784MVA

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon