OM REALNETT

RealNett er en trøndersk internettoperatør som siden 2015 har bygd eget radio- og fibernett i Trøndelag, og kan levere både bredbånd og TV-løsninger til privat- og bedriftskunder. I år bygger vi kanskje våre populære fiberprodukter i ditt område.

Vi gir deg ekte valgfrihet! Du bestemmer selv hastighet på fibernettet, og om du ønsker TV eller ikke. Vårt samarbeid med RiksTV lar deg velge og vrake i det absolutt beste innen underholdning, sport, dokumentarer og nyheter fra både inn- og utland.

Foruten å bygge eget fiberbasert nett har vi gjennom en årrekke bygd opp betydelig kompetanse på radiobasert bredbånd gjennom utbyggingen av vårt radionett air|link. Vi leverer allerede bredbånd via luft til flere hundre privat- og bedriftskunder i og rundt Trondheim.

I tillegg til internettaksess til kanskje markedets beste betingelser er vi en nytenkende og utradisjonell leverandør og hjelper ofte både velforeninger, bygdelag eller ei grend med utbygging av bredbånd. 

I tillegg til internettaksess har vi utviklet egne tjenester innenfor nettverksdrift, kameraovervåkning, adgangskontroll og porttelefoni, IP-telefoni og kontor PCer som abonnement som vi tilbyr våre bedriftskunder. 

Vår lokale tilhørighet gjør det enkelt å være god!

LEDERGRUPPE

Robert Estenstad

DAGLIG LEDER
TEKNISK ANSVARLIG

Christian A. Fjeseth

KUNDE- OG MARKEDSKOORDINATOR

RealNett leverer bredbånd med fiber og radioteknologi i Trøndelagsregionen. Med vår kompetanse innen Wifi, IP-telefoni og IT-tjenester har vi mange supplerende produkter for våre kunder.

Våre tjenester leveres både til bedrifts- og privatmarkedet.

Personvernerklæring fra RealNett

© 2015-2020 RealNett AS | All rights reserved

Kontakt oss

Kundesenter bedrift: service (a) realnett.no

Kundesenter privat: privat (a) realnett.no

Vestre Rosten 85 | 7075 TILLER
Telefon: 73 20 52 00


 

Orgnr: 915577784MVA

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon