Privat

Høy hastighet og fornuftige priser

Bredbånd fra RealNett sikrer husfreden – vi sørger vi for at alle i familien har nok fart til sine digitale fritidsaktiviteter.
 

Stadig flere underholdningstjenester på nett øker kravet til en høyhastighets bredbåndsforbindelse for å fungere optimalt. Det er lite som er mer irriterende enn avbrudd i internettforbindelsen. Så uavhengig av om du spiller ressurskrevende spill på internett, skal ta igjen etterslepet av favorittserien på strømmetjenester, bare surfer nyheter eller ønsker å samle familien i sofaen for å se en film har vi det du trenger for å sikre husfreden.

midtbyen-trondheim.png
rikstv-logo.png

RealNett har siden 2015 bygd infrastruktur i Trøndelag som gir våre kunder tilgang på gode bredbåndsopplevelser i områder som tidligere ikke har hatt god bredbåndsdekning.

I 2020 startet vårt fibereventyr med våre produkter real|fiber og real|byfiber og vi signerte en partneravtale med TV-leverandøren RiksTV.
 

RealNett leverer bredbånd med fiber og radioteknologi i Trøndelagsregionen. Med vår kompetanse innen Wifi, IP-telefoni og IT-tjenester har vi mange supplerende produkter for våre kunder.

Våre tjenester leveres både til bedrifts- og privatmarkedet.

Personvernerklæring fra RealNett

© 2015-2020 RealNett AS | All rights reserved

Kontakt oss

Kundesenter bedrift: service (a) realnett.no

Kundesenter privat: privat (a) realnett.no

Vestre Rosten 85 | 7075 TILLER
Telefon: 73 20 52 00


 

Orgnr: 915577784MVA

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon