storkunde.png

stor|kunde

stor|kunde - ekte valgfrihet

for boligselskap, sameier og borettslag

FOR BOLIGSELSKAP

Med stor|kunde kan boligselskap med flere enheter på samme adresse få gunstige betingelser ved å inngå en kollektiv avtale på vegne av flere. En kollektiv avtale lar dere velge et minimumstilbud av hastighet på bredbånd for leietakere. Skulle det være aktuelt med TV i samme avtale, skreddersyr vi en kombinasjon. Om en leietaker ønsker mer av det ene eller det andre tilpasser vi det direkte med den enkelte.

 

Kort fortalt betyr det at dere kan bestemme hvilke tjenester, og i hvilket omfang disse tjenestene skal være inkludert i en leieavtale. Dere slipper dermed å bruke ressurser på å administrere alle individuelle ønsker, men kan samtidig opprettholde valgfrihet til de samme gode betingelsene en kollektiv avtale gir. Alle produkter leverer uansett tjenester med lysets hastighet.

FOR SAMEIER / BORETTSLAG

Med stor|kunde tilbyr vi sameier og borettslag noen av våre beste betingelser til alle beboerne ved å inngå en kollektiv avtale på vegne av fellesskapet. En kollektiv avtale bestemmer hvilke produkter som skal være inkludert i fellesutgiftene for hver boenhet. Siden vi tilbyr ekte valgfrihet kan man fritt velge om TV skal være inkludert i grunnpakken, eller om hver beboer skal få mulighet til å bestille og betale for dette selv.
Uansett så er vår TV-partner RiksTV et av Norges beste alternativer når det kommer til TV-løsning.

Kort fortalt betyr det at dere trenger kun å forholde dere til én avtale og én pris.


Boenheter som ønsker mer av det ene eller det andre kan oppgradere valgfritt blant tilgjengelige produkter til gunstige betingelser basert på den kollektive avtalen. Om det ikke er nok så vil en beboer som allerede benytter RiksTV på hytta e.l få mulighet til å slå sammen avtalene, og beboeren betaler da kun for den kollektive- eller valgfrie oppgraderingsavtalen.

FOR BEBOERE

Hvem har bestemt at en kollektiv avtale ikke skal bety valgfrihet?

 

Hvis boligselskapet, sameiet eller borettslaget ditt inngår en kollektiv avtale med oss kan du selv velge prisgunstige oppgraderinger av bredbåndshastigheten etter eget ønske. Uavhengig av om du bruker nettet bare for å sjekke e-post og lese nyheter, strømme film, serie og musikk, eller jobber hjemmefra - vi leverer det du trenger av kapasitet både nå og i fremtiden.

Hvis grunnpakken ikke inkluderer TV kan du bestille dette hos oss direkte. 

RealNett leverer bredbånd med fiber og radioteknologi i Trøndelagsregionen. Med vår kompetanse innen Wifi, IP-telefoni og IT-tjenester har vi mange supplerende produkter for våre kunder.

Våre tjenester leveres både til bedrifts- og privatmarkedet.

Personvernerklæring fra RealNett

© 2015-2021 RealNett AS | All rights reserved

Kontakt oss

Epost: hei (a) realnett.no
Telefon: 73 20 52 00

Vestre Rosten 85 | 7075 TILLER


 

Orgnr: 915577784MVA

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon